Избрани Новини

С питки с мед, здравец и много емоции откриха учебната година в детскитe градини в Симитлийско

С посрещане на знамето на ОДЗ "Ораново", с изпълнението на химна "Хей Ораново, здравей" децата откриха новата учебна година

На всички палавници от детското заведение пожелаваме - добре дошли, щастие, късмет и наслука в бъдните ни дни.
Колективът на ОДЗ "Ораново" пожелава много здраве, професионални успехи и лично щастие на всички учители и работещи с деца.
Малчуганите от ОДЗ "Детско царство" с много вълнение и нескрита радост откриха новата учебна година. Учители, родители и гости се насладиха на прекрасните детски изпълнения. Йорданка Деянска -  директор на детското заведение поздрави децата, учителите и родителите с пожелания за здраве и успех през учебната 2014/2015  година. Децата и екипа на ОДЗ получиха поздравителен адрес лично от кмета на община Симитли Апостол Апостолов.
Щастливите деца от ОДЗ " Радост" Симитли, филиал "Ян Бибиян" посрещнаха тържествено новата учебна година 2014/2015 с много усмивки, песни и  танци!
Директорката г-жа Матова пожела на малките хлапета много здраве, весели игри и на добър час! Специални гости бяха Апостол Апостолов - кмет на община Симитли и зам. кметът- г-жа Георгиева.
Децата от III и IV задължителни подготвителни групи първи бяха въведени в занималните си и посрещнати  с питка, мед и китка здравец.
С много усмивки и настроение днес в двора на обновената сграда на детска градина –с. Долно Осеново се откри новата 2014/2015 учебна година. Предучилищната група - 5 и 6 -  годишни рецитираха стихотворения и пяха песни. Украса от балони и цветя посрещаше децата още на входа. Поздравителен адрес за малчуганите беше изпратен и от кмета на община Симитли  Апостол Апостолов. С много емоции премина празничното откриване. По стар български обичай децата бяха посрещнати с питка с мед и менче с вода за сладък и успешен старт на новата учебна година.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов