Избрани Новини

Спасиха футболист на Черно море от аварирал асансьор

Спорт

15-09-2014, 12:32

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черен уикенд във Варна! Трима загинаха след падане от високо

Намериха мъртво бебе в контейнер

"Първото, което видяхме в асансьора, беше една голяма бяла усмивка", разказаха спасителите

След поредицата от трагични инциденти през уикенда, които продължават и днес, 15 септември се оказа критичен за една от звездите на футболния клуб Черно море. Само преди минути нападателят на "моряците" Бубакар Нджие Камби-Бакари попадна в капан в кооперацията, в която живее на ул. "Железкова" No15, научи Varnautre.bg.

Футболистът бил приклещен между етажите в асансьора. Първа на помощ се притекла съседка, която чула викове и блъскане по желязната врата. Тя веднага се обадила на техниците от поддържащата фирма, които за щастие били в района и се отзовали буквално за 5 минути.

"Асансьорът бе заседнал между 8-и и 9-и, последен етаж, на кооперацията. Пред вратата заварихме притеснена и приятелката на заседналия. След като отворихме кабината, първото, което видяхме в асансьора, беше една голяма бяла усмивка. С огромна изненада установихме, че тя принадлежи на тъмнокожия футболист на Черно море - Бакари", обясниха пред Varnautre.bg служители на асансьорен сервиз Варна.

Любопитното е, че един от спасителите на Бакари - Пламен Петров, е юноша на Черно море, играл в школата до старша възраст.

След щастливата развръзка Бакари благодари на техниците за бързата реакция и се снима за спомен с тях.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)