Избрани Новини

Цветан Цветанов: Важно е да спечелим изборите, защото през последната година държавата затъна

Зам.-председателят на ГЕРБ откри в Радомир спортна площадка, изцяло финансирана от партията

Важно е да спечелим предсрочните парламентарни избори, защото през последната година станахме свидетели на затъването на държавата в политическа и икономическа криза. Страната ни беше отклонена от нормалния европейски път, загуби време и посока, но преди всичко загуби възможности да работи по оперативните програми на Европейския съюз. Това заяви заместник председателят и председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов пред жителите на град Радомир.

Цветан Цветанов посочи, че в цялата страна хората искат едно и също - подобряване на условията на живот, искат да имат работа и спокойствие. Той подчерта, че това може да се постигне само със стабилно управление.  „Финансовият програмен период започна през януари 2014г., а през 2013 г. беше пропуснато да се подпише споразумение с ЕК, което означава, че 2014 и 2015г. ще бъдат нулеви за България, заради това, което ни причини правителството на Пламен Орешарски“, заяви Цветанов. 

Заместник-председателят на ГЕРБ призова всички да гласуват с номер 9 в интегралната бюлетина. „Най-важното е да има висока избирателна активност , която да противодейства на купения вот. Нека да направим правилния избор и да гласуваме с разум“, каза Цветан Цветанов.
Водачът на листата на ГЕРБ в Перник и Областен координатор на партията д-р Вяра Церовска също  призова на 5 октомври всеки трябва да даде своя глас за бъдещето на страната. „Гласувайки за ГЕРБ,  вие давате своя вот за стабилността и за просперитета“, категорична бе Церовска.

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов и кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-Перник бяха специални гости и на откриването на площадка за стрийт фитнес в Радомир, изцяло финансирана от ПП ГЕРБ с общата сума от 20 000лв.

Цветан Цветанов посочи, че тази спортна площадка е сбъдната мечта на много младежи от Радомир, които вече могат да спортуват на открито. По думите му, площадката е факт благодарение и на тяхната активност. Заместник-председателят на ГЕРБ припомни, че в периода от 2009 до 2013г. са били вложени много средства за възстановяване на спортните бази в цялата страна, където са подготвяни българските състезатели. „Никога не сме забравяли нуждите от спортни съоръжения в по-малките населени места. Нека във всяка спортна надпревара да продължава най-добрия, а тези които падат нека да покажат уважение към победителя, защото в политиката не е така.  ГЕРБ осем пъти побеждава, но никога не сме поздравявани от БСП по достоен начин“, подчерта Цветанов.

Цветан Цветанов награди и победителите в спортния празник, който се проведе на Градския стадион в Радомир.  Той раздаде наградите на печелившите в турнирите за аматьори в спортовете тенис на корт, волейбол и футбол.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов