Избрани Новини

Основна роля! Бербо ще помага на „Жерлан“

Бербатов ще играе основна роля при гостуването на Монако на Лион

Тази вечер на стадиона на Лион „Жерлан“ Димитър Бербатов ще има благородна мисия. Не е трудно да се досетим каква и към кого. Става въпрос дали след мача на „Жерлан“ треньорът Жардим ще продължава да бъде желан в Монако?

То не бе лош старт на сезона, в който след четири кръга вицешампиона има само четири точки след една победа, едно реми и две загуби. Едната загуба още в дебюта на португалския треньор насред „Луи II“ от „мерлузите“ от Лориен с 1:2.
За последно Жардим започна да се извинява за лошия старт с липсата на Фалкао и Хамес. Като че ли след това уникално световно, в което младият колумбиец стана голмайстор някой е очаквал, че Родригес ще се задържи в отбор без публика като Монако и няма да приеме офертата на десеткратния носител на КЕШ/ШЛ Реал(Мадрид). Или Фалкао, който още с идването си от Атлетико (Мадрид) разбра, че е на погрешното и скучно място и макар и след контузия вече е във великия Манчестър Юнайтед. На Жардим остана възможността да се моли Бербатов, Карвальо, Окампос и Курсава да показват своите качества във всеки мач и да дърпат Монако напред.

Прочетете повече в Sportonline.bg.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов