Избрани Новини

Интер Експо Център приветства всички състезатели

Да, ще говорим за състезателите

Здравейте, състезатели,

След като финишират, те не могат да изтрият широката усмивка от мръсното си лице, изгоряло на очила и набито с кал и насекоми. Тяхната голяма страст е да усещат живота като за първи път. Дишат на скорост.
Да, ще говорим за състезателите. За фрийрайдърите, онези, които предпочитат да карат планински и пистови автомобили извън отъпкания от машини терен. Те се наслаждават на черни пътища и пътеки, минават през речни корита, скали, пясък, чакъл, кал и сняг. Защото основният магнит за тях са превозните средства и силното усещане.
За да се докосне до манията на любителите на екстрема изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“  ще се превърне в терен за състезания и демонстрации на превозните средства.
Поредното издание на изложението ще се проведе в дните от 24 до 28 септември, като някои от атрактивните автомобили ще бъдат показани в изложбената зала през първите дни. А на 27 септември с изкарването им на открити площи ще се даде старта на шоу програмата, която ще продължи до 14:00 ч. на 28 септември.
Дата: 27 септември
Място: Интер Експо Център
10:00 - Откриванe
28 септември, 14:00 – Закриване
Станете част от демонстрациите на състезателните машини в съответните категории -автокрос, рали крос, тунинг, пистов и планински шампионат на 27 септември. Ще имате възможност да разгледате превозните средства и да се насладите на шоу програмата. Същевременно ще може да зададете всички въпроси, които имате, както и да получите ценни съвети.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов