Избрани Новини

Кандидатите за депутати от ГЕРБ - Кюстендил откриха предизборна изложба на пл. "Велбъжд"

Изложбата преминава под мотото "Стабилна България. Време е!"

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ в Кюстендил, начело с водачът на листата Кирил Калфин, присъстваха на откриването на изложба на пл. "Велбъжд" в града. Изложбата преминава под мотото "Стабилна България. Време е!", с №9 в бюлетината. На нея са представени и основните приоритети на ГЕРБ за различните сектори на икономиката, като енергетика, социална сфера, образование, селско стопанство, здравеопазване и др.

"ГЕРБ доказа, че можем да градим и да работим за правилното развитие на страната. Имаме опит в управлението. Да, допуснахме грешки, но ги осъзнахме и си взехме поуки. И в този труден момент сме уверени, че можем да поемем управлението на страната", заяви Кирил Калфин. Той допълни, че властта в никакъв случай не е самоцел за ГЕРБ, а само възможност да се осъществят управленските идеи и политики, от които България се нуждае спешно.

"Ние не разчитаме на доверие в аванс или на избор, поради липса на други, по-добри възможности", заяви Виктор Янев, който е трети в листата на ГЕРБ. Според него отговорността за управлението на страната може да носи само този, който има подкрепата на българските граждани. Янев подчерта, че сега е време за много работа, защото само стабилно управление, може да доведе до правилното развитие и икономика в растеж.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)