Избрани Новини

Неизвестни наръгаха млад мъж в къщата му в Кочан

Веднага след подадения сигнал полицията е започнала разследване на случая

29-годишният Андрей Господинов от сатовчанското село Кочан тази сутрин е бил наръган с нож от неизвестни мъже, които го нападнали в къщата му на ул. "Пирин".

Пострадалият е транспортиран в болницата „Иван Скендеров" в Гоце Делчев. Той е приет със синини по цялото тяло, прободна рана, която за късмет не се оказала дълбока, и травма на гръдния кош.

В Кочан се говори, че близки на бившата му съпруга са направили опит да го убият заради издевателства и тормоз над нея и детенцето му, които в момента живеят в друго село.

Името на Андрей Господинов нашумя миналата година, след като в болницата потърси лекарска помощ със странна травма, пише "Инфомрежа".

Тогава местните хирурзи зашиха отхапаните му устни след среднощен пиянски скандал с другия криминално проявен негов авер Дафин Незиров, който пък в момента е подсъдим за убийството на млад самотен млад мъж от същото село.

Срещу Незиров има жалби за сексуален тормоз и опит за изнасилване на самотни мъже.

От полицията отказаха информация по случая, докато не приключи разследването на днешния инцидент.

Говори се, че Андрей Господинов е наркозависим. Живял е известно време в столицата, където се пристрастил към дрогата.

След това се прибрал в родното си село и се оженил, но по-късно съпругата му го напуснала с детето им след жесток побой.

Хората от Кочан припомниха, че под въздействието на наркотичните вещества и алкохола Андрей Господинов изхвърлил през прозореца бебето и съпругата си и те не се върнали повече при него.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов