Избрани Новини

100-годишен юбилей! Баба Елисавета отпразнува рождения си ден

Днес баба Елисавета Грънчарова празнува 100-годишен юбилей. В добро здраве през целия ден тя посреща гости в дома си в Разлог

Инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог лично уважи столетницата и я зарадва с цветя и подаръци. Кметът на Разлог подари на баба Елисавета почетен плакет и икона. В замяна 100-годишната баба разкри някои от тайните на своето дълголетие. Тайната на 100-годишната баба от Разлог е, че редовно пие сутрин кафе, яде по малко и най-важното е да се трудиш.

„Младите живеят разкошно, но не жалят старите. Аз имах много хубав живот, че не мога да го опиша. На 100 години съм и се чувствам здрава и силна. Щастлива съм от живота. Още си помня всичко. С труд се живее до 100 години.”, споделя баба Елисавета.

Тя има 6 внуци, 10 правнуци и 4 пра-правнуци. Всеки ден прекара часове в двора на къщата си и с радост разказва за миналото. Тя е живата история на Разлог и допреди 2 години бодро е рецитирала стихове на Ботев, информират от пресцентъра на общината.

100-годишната баба казва още „Каквото е станало, станало е! Човек трябва да мисли напред. Моят живот няма кой да го стигне. Винаги съм била спокойна и добре приета.”

За рождения ден на 100-годишната баба от Разлог нейната внучка Димитрина Грънчарова я зарадва с голяма и вкусна торта. Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)