Избрани Новини

Дамите на Спартак мачкат с 11:0 на старта на първенството

Спорт

08-09-2014, 11:33

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Варненки смазаха новака в женското футболно първенство Оборище като гости

Женският тим на Спартак (Вн) започна новия сезон по впечатляващ начин. Възпитаничките на Елена Пеева разгромиха при гостуването си в Панагюрище новия член на женското футболно първенство Оборище с феноменалното 11:0 на стадион „Орчо Войвода“ пред около 100 зрители. Четири гола за успеха реализира 16-годишната Моника Чернева, а с хеттрик се отчете 14-годишната Мария Нелкова. Два гола вкара Тея Пенкова, а по един добавиха Ани Тодорова и Моника Михалева.

Официален дебют за варненки направи високата 190 см. Билия Кръстева, която се завръща от Австрия, където е играла за последно.

"Резултатът не искам да го коментирам. Домакините са неопитен отбор и не успяха да ни се противопоставят. Нашият тим пък е съставен основно от момичета на възраст между 14-16 г. и тепърва ни предстоят тежки мачове. Тежко е и финансовото ни състояние. Продължаваме да търсим спонсор, който да обезпечи пътуванията и разходите за домакинските срещи. За мача с Оборище момичетата сами си събраха част от парите, за да можем да се явим на срещата", сподели пред Varnautre.bg треньорката на Спартак Елена Пеева.

В следващата среща варненки приемат тима на Спортика (Благоевград) на 21 септември, като двубоят най-вероятно ще се играе на стадион "Локомотив".

Съставът на Спартак (Вн): Билия Красимирова, Гергана Митрева, Женя Стрезова, Пламена Дянкова, Денислава Вълчинова, Моника Михалева, Моника Чернева, Ирена Атанасова, Дияна Дечева, Мария Нелкова, Тея Пенкова (Симона Парсех, Симона Стоева, Илияна Исоева, Ани Тдорова)



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов