Избрани Новини

Мостът на пътя Якоруда - Разлог е опасен

От двете страни на съоръжението, тротоарните конзоли са се отцепили

Мостът на пътя Якоруда - Разлог е опасен за движение на коли и камиони поради отцепване на тротоарните конзоли от двете страни на съоръжението, информира dariknews.

За да се избегнат инциденти, по него се преминава еднопосочно с необходимите пътни знаци и с предимство на идващите превозни средства от Якоруда, информираха от Областно пътно управление в Благоевград.
Временно са въведени забрани за движение на моторно-превозни средства по пътя Горно Краище - село Баня, Разложко.

Има опасност за конструкцията на моста, свързващ двете население места. Леките коли се движат само в едната лента, мостовото съоръжение е забранено за тежкотоварни камиони и машини над 20 тона. Движението е регулирано с пътни знаци.
Въведена е реорганизация на трафика по второкласния път от Разлог към Гоце Делчев, където се извършва рехабилитация на трасето. Движението е регулирано с указателни табели. Строителните дейности ще продължат до 15 ноември, събщиха за Дарик.
Затруднено е движението на МПС от Якоруда за Разлог заради ремонтни работи на част от пътния участък.
Във връзка с изграждане канализация в Банско, временно се използва обходен път ІІ-19 Разлог-Банско-Добринище през улици в курортния град. Временните ограничения са до 19 септември.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов