Избрани Новини

Гоце Делчев се стяга за два европроекта

Във връзка с предстоящото изпълнение на строителни работи по проекти: „Смяна на водопроводната мрежа на улици, включени в проект „Зелена и достъпна среда на гр. Гоце Делчев по ОПРР” и “Зелена и достъпна среда на град Гоце Делчев”, Община Гоце Делчев уведомява граждани, фирми и експлоатационните дружества на съоръжения в обхвата на включените в проектите улици, че е необходимо да предвидят полагане на нова мрежа (ВиК, Електро, Газоснабдяване, Интернет и др.), или реконструкция на съществуващата такава, както и да извършат необходимите за това дейности в срок до 22.09.2014 г. След реализиране на проектите, Община Гоце Делчев няма да разрешава прокопаването на уличната и тротоарната настилка на ремонтираните улици за срок от 5/пет/ години.

Освен това, в срок до 22.09.2014 г., от уличните платна, тротоарите, зелените площи и междублоковите пространства, трябва да бъдат отстранени дърва за огрев, строителни материали, навеси и други. По време на изпълнението на строително-ремонтните дейности, от общината умоляват гражданите да избягват паркиране на превозни средства, както и складиране на всякакви материали на посочените улици, затрудняващи нормалното протичане на строителния процес.

Нарушителите ще бъдат глобявани съгласно Наредба №1 за осигуряване на обществения ред, поддържане на чистотата, опазване на околната среда и защита на имуществото на територията на община Гоце Делчев.

Списък на улиците включени в проектите:

Ул. "Цар Самуил"; ул. "Св.Св. Кирил и Методий" ; ул. "Петър Сарафов";

ул "Одрин"; ул. "Скопие"; ул. "Охрид"; ул. "Добруджа";

ул. "Димо Хаджидимов"; ул. "Александър Стамболийски"; ул. "Беласица" ;

ул. " Стою Льондев"; ул. "Даме Груев"; ул. " Завоя на Черна";

ул. "Сливница"; ул. "Шар планина"; ул. "Енос"; ул. "Струга"; ул. "Мидия";

ул. "Щип"; ул. "Стефан Веркович"; ул. "Спаса Фурнаджиева".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов