Избрани Новини

Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Лиляна Павлова откриха ново игрище в Казанлък

Игрището се построи с доброволния труд на МГЕРБ – Казанлък. Проектът е финансиран от ГЕРБ и е на стойност близо 35 000 лв

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, зам.-председателят на партията Цветан Цветанов и водачът на кандидат-депутаската листа на ГЕРБ в Стара Загора Лиляна Павлова откириха новоизграденото комбинирабно спортно игрище в Казанлък.

Новата спортна придобивка на казанлъчани е реализирана по идея и с доброволческия труд на МГЕРБ – Казанлък, които през последните месеци отделяха от личното си свободно време, за да изградят съоръжението. С тази тяхна инициатива, младите гербери искат да насърчат спорта в Казанлък, тъй като новото игрище може да се ползва денонощно и безплатно от всеки, който желае.

Спортната придобивка се намира в района на стадион "Севтополис", където през 2012 година бе открита и площадка за стрийт фитнес, отново изградена със средства от субсидията на ГЕРБ.

С откриването на новото игрище, Казанлък се сдоби с модерно спортно съоръжение, оборудвано с висококачествена каучукова настилка с акрилно покритие, оборудвано с осветление за тренировки през тъмната част на денонощието, оборудвано с видеонаблюдение, осигуряващо сигурността на спортуващите и безплатен WI-FI за минутките за отдих.
От МГЕРБ-Казанлък споделиха, че ще са необходими още две седмици, за да се втвърди изцяло настилката, след което игрището ще бъде отключено за свободно ползване.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов