Избрани Новини

Не отслабване, а направо анорексия: Ето как Мария отслабна до 41 килограма

Мария се е стопила дори повече от Преслава, теглото й е критично!

Благоверната на Християн Гущеров – Мария стигна до критичните 41 килограма, а тялото й вече плаши, вместо да радва. Болезнената си слабост Мария разкри на всички по време на турнето на Пайнер и е идеалният пример за всички жени и момичета как всъщност не трябва да се прави.
„Вярно е, че Мария е с изключително дребен ръст и е наложително да следи теглото си, защото всеки излишен килограм би й личал. Тя обаче изпадна в някаква страшна мания за слабост, която вместо да я направи по-красива и атрактивна, я загрози тотално. Мария просто тормози тялото си и дано никое младо момиче не й подражава“, коментират разтревожени служители на компания Пайнер, които са били редом до Мария през пътуването по гладовете, пише Всеки ден.
Истината е, че Мария се е докарала до това буквално критично тегло, вследствие на зверска диета, през която е консумирала само и единствено вода и по едно кисело мляко на ден, в продължение на пълни две седмици.
Положението стигнало дотам, че едва не колабирала преди концерта във Варна, а лекарите, които я прегледали, били изумени от глупостта, която е направила. Те й забранили да продължава да гладува, заради което Мария изкарала останалите дни от турнето поне на салати.
След него обаче Мария отново поела по подобен път, като освен по една салата на ден, не приемала почти нищо друго – единствено течности.
Примерът на Мария е от изключително значение за младите момичета, склонни към Синдрома на Барби, коментират медици и съветват тези, които желаят да отслабнат, да не го правят с глад или изтощителни диети, а с много спорт и истински здравословно хранене.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)