Избрани Новини

Момчил Цветанов с първа тренировка в Ботев, Чилика го похвали

Най-после ще играем пред нашата прекрасна публика, заяви помощникът на Вили Вуцов

Напусналият миналата седмица Литекс Момчил Цветанов направи днес първата си тренировка с Ботев. Халфът ще мине медицински тестове и подписването на договор с жълто-черните е въпрос на часове, тъйю като утре Малкият шивач ще бъде представен пред медиите, научи Plovdiv.utre.bg.

Новото попълнение при канарите бе похвален от помощник-треньора Георги Чиликов.

„Ние от треньорското ръководство одобрихме идването на Момчил Цветанов при нас. Той ще пасне на младия отбор на Ботев“, заяви  Чиликов пред Sportonline.bg.

„За мача със Славия Алекс Колев ще се завърне в игра след един мач наказание което трябваше да изтърпи срещу Левски. Към мача на „Герена“ не искам да се връщам. Направихме колективни грешки при головете за „сините“, които не трябваше да допускаме. Първенството ни е такова, че всеки отбор може да бие всеки. Това трябва да го имаме предвид когато излезем в предстоящия мач със Славия. Много е добре,че най-после ще играем пред нашата прекрасна публика. Безспорно тяхното присъствие ще окаже влияние и може да натежи за победата, към която се стремим”,  убеден е Чиликов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов