Избрани Новини

„Партия на Зелените“ внесе документи за участие в изборите

В парламентарния вот партията ще участва самостоятелно

 „Партия на Зелените“ подаде днес в Централната избирателна комисия документи за регистрация за предстоящите парламентарни избори на 5 октомври. Партията ще се яви самостоятелно на вота. „Ще проведем кампанията си под мотото„За зелена България”, както бе и на евроизборите и си поставяме четири приоритета”, заяви председателят на Партията на Зелените Валентин Симов. Приоритетите са: България свободна от ГМО; използване на природните ресурси в полза на обществото и на хората по места; опазване на природните и национални паркове само за спорт, туризъм и животновъдство; решаване на проблемите със собствеността на земите в НАТУРА 2000 и обезщетяване на собствениците.

„Партия на зелените“ ще работи активно за спиране на корупцията и безконтролното изтичане на средства по програми за опазване на околната среда, където са изразходени стотици милиони без абсолоютно никакви ползи за обществото и природата.

"Няма ред – това твърдим ние.  Трябва да са защитени интересите на държавата и българските граждани, като е най-важен балансът между опазване на околната среда и качеството на живот ", коментира още Валентин Симов.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов