Избрани Новини

Крадци свиха 60 бона от брокери в Слънчев бряг

Още 30 000 лв отмъкнати от хотел „Троя” в Несебър

Два големи удара в Слънчев бряг и Несебър донесоха тлъста плячка на крадците. От частен офис на агенция за недвижими имоти са откраднати 60 000 лева в различна валута. Обирът е извършен в нощта срещу 17 август. Обраният офис се е намирал в комплекс «Калия» в Слънчев бряг.

При извършения оглед полицаите установили, бе чрез взломяване на входната врата е проникнато в частен офис в комплекса, ползван от старозагорска фирма, откъдето е извършена кражба на метална касета, съдържаща сумата от 28 000 евро, 1 000 долара, 2 500 лв., фирмени и лични документи, видеокамера, фотоапарат «Никон D 5100» с два обектива и фотоапарат с камера за подводно плуване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 17.08.т.г. около 12.05 ч. в Районно управление «Полиция» - Приморско е получено съобщение от 42 годишна жена от Приморско, за това че по неустановен начин е проникнато в дома й, разположен на ул. «Трети март», като е извършена кражба на сумата от 10 000 лева, съхранявана в неподвижна електронна касета в гардероб. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Приморско.
Друга голяма кражба е станала в Несебър вчера. Бандити са отмъкнали метална кассета, разположена във фоайето на хотел «Троя» в Слънчев бряг . Установено е, че чрез отключване с подбран или подправен ключ на метална касета, ползвана от 34 годишен български турист, е извършена кражба на сумата от 30 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов