Какво остава скрито докато...сме под завивките?

Отговорът откриха британски учени

Какво скриваме по време на секс? Отговорът откриха британски учени. Според тях жените си мислят за ежедневните проблеми и предпочитат да го правят вечер, а мъжете си въобразяват, че са с други дами и искат ласки сутрин. Обикновено след секс мъжете се чудят дали жената е задоволена, а тя - отново умува върху ежедневните грижи. 

За никого не е тайна, че мъжете мислят предимно с долната си глава, което обяснява резултатите от проучванията на сексолози, според които те си мислят по 5000 пъти в годината за секс. Дори и по време и след него, те не спират да го правят, пише "Всеки ден". Абсолютно невъзможно е сексът да изчисти съзнанието от мислите, както повечето хора твърдят. Напротив, по време на секс мозъкът работи почти толкова активно, колкото по принцип. Ето защо от край време жените се опитват да надникват в мъжкото съзнание и да разберат за какво си мислят половинките им преди, по време и след секс и има ли основателна причина за притеснение.

Една от основните мисли на мъжете преди секс е дали ще са достатъчно издръжливи, особено ако са с малък сексуален опит и с нова приятелка. По време на секс пък, във връзка със страха от преждевременна еякулация, представителите на силния пол се стремят да мислят за всякакви антисексуални теми - футбол, коли, а някои дори решават наум сложни математически уравнения. Тези пък, които имат проблемна еякулация, за да свършат,по време на секс, а и не само те, си мислят за други жени, събличат ги с въображението си, дори си спомнят за предишни авантюри и това ги възбужда.

Разсеяността е част от женската природа и колкото и да се стараят да се съсредоточат, някои жени остават разсеяни и по време на секс. Съзнанието на една дама е обсебено от мисли за ежедневните проблеми - работа, деца, домакинство, вечерята, която трябва да сготвят след секса, шопинг, излизане с приятелки и т.н.

Главата на една жена е като кошер, в който рояк от мисли се борят коя ще надделее. А най-омразното нещо за мъжете е, че дамите, въпреки огромната си колекция от мисли в главата по време на секс, никога не си казват кое им харесва и кое не.