Избрани Новини

Седмица на любовта, изкуството и щедростта

Хороскоп

11-08-2014, 02:55

Снимка:

ВИКТОР ВИКТОРОВ

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Астрологична картина на седмицата 11-17 август

Най-краткото определение за предстоящата седмица е... гореща. Не само заради летните отпуски и температури, а най-вече заради нарастващия ентусиазъм и кипящите страсти, които стелиумът в Лъв провокира в поднебесния свят. Към Слънцето, Юпитер и Меркурий през тази седмица се присъединява и Венера, което определено ще създаде предпоставки за летни флиртове, повече сърдечност и непринуденост в общуването, щедри подаръци и комплименти, както и малко по-големи разходи, поради подчертания стремеж към показност и привличане на вниманието. И разбира се, не малка доза театралност, дори драматизъм в поведението, които вероятно ще подействат вдъхновяващо на онези, които така или иначе са превърнали любовта, красотата и изкуството в част от живота си.

Акцентът върху зодиакалния знак Лъв определено ще се отрази стимулиращо не само на романтичните ни въжделения, но и на творческите ни стремежи, а контактът между Юпитер и Венера обещава добри финансови постъпления и обещаващи вложения. Оптимистичното настроение през тази седмица ще бъде подкрепено от реални шансове да повишим благосъстоянието си, да установим перспективни връзки и взаимоотношения или да внесем обновление и нови стимули за вече съществуващите. Щедростта, обаянието и великодушието ще бъдат онези оръжия, с които ще привличаме благоразположението на околните. Качества, от които ще се възползват всички, които разбира се ги притежават. Мъжете - за да ухажват дамите, а жените - за да получат одобрение, закрила или подкрепа за своите цели и желания. През тази седмица лесно ще намираме внимание и поддръжка, в това число и по въпроси и начинания с по-далечни перспективи. Особено интензивно и благоприятно ще се развиват връзките с чужденци, проектите с чуждестранно участие, както и тези касаещи образование, издателска дейност, пи-ар кампании  и презентационни дейности.

След 15 август, с преминаването на Меркурий в Дева, общуването ще стане по-делово, а постъпките и действията ни - по-рационални. Комбинацията между вдъхновение и практичност ще създаде добри предпоставки за напредък в делата ни и най-вече за договаряне на нови условия, при които те ще се развиват в бъдеще. В разговорите си с партньори, влиятелни и ръководни лица, както и с представители на институции, следва да имате предвид, че нищо няма да бъде прието само на доверие, без да бъде подкрепено от факти, коректна и систематизирана информация, потвърдена от достоверни източници. Впрочем, това правило касае и общуването с близките, които могат да станат по-взискателни и критични, ако не подкрепяме думите си с действия.

В известен смисъл настоящата седмица е своеобразен подарък и утеха в една доста динамична и изпълнена с превратности година. Втората половина на август няма да изневери на общата годишна тенденция и определено ще ни изправи пред нови предизвикателства. Затова проявете малко повече далновидност и отговорност към себе си, като използвате настоящия позитивен период не само за развлечения, но и за да уредите важни въпроси, да изгладите противоречия във взаимоотношенията или договорите необходимите условия, за да си осигурите по-комфортна среда за съществуване и развитие.

Успех!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов