Избрани Новини

Самоковлийски предупреди орлетата да не подценяват противниците си

ОФК Пирин да не подценява Пирин Разлог предупреди старши треньорът на орлетата Йордан Самоковлийски, на вчерашната редовна пресконференция преди предстоящото югозападно дерби. Специалиста, който остана доволен от първата победа на зелените миналата събота, изрази надежда, че подопечните му ще надградят и ще играят още по-добре в първото за сезона гостуване.
”На всека тренировка през седмицата отделяхме известно време да говорим за силните и слабите страни на съперника и се надявам това да доведе до успех, и да няма подценяване” заяви още старшията на Пирин Благоевград.
От отбора ще отсъства Драги Коцев, който все още тренира с шина на ръката и не е напълно пълноценен, обясни още Самоковлийски, информираха от клуба.
”Миналата година имахме най-много проблеми в мачовете с местни отбори, които винаги излизат настървено и с цел доказване срещу нас, което е и нормално с оглед, че повечето им състезатели са преминали през нашия Пирин в един определен момент. Очаквам здрав и хубав мач, с хубави достойнства” заяви за финал старши треньорът.
Срещата между Пирин Разлог и Пирин Благоевград ще се играе днес, от 18:00, на стадион Св. Петър в Банско.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)