Избрани Новини

Казанлък събира помощи за бедстващите от наводненията

Акцията продължава до 22 август

От Центъра за обществена подкрепа - Казанлък при Сдружение „Бъдеще за децата с увреждания” обявиха, че се включват в събирането на помощи и материали за бедстващите и пострадали градове на страната.
Събират се вещи от първа необходимост за пострадалите от природните бедствия: Мизия, Враца, Бяла Слатина, Борован, Крушовица и Галиче.
Количествата хляб и храна са почти изчерпани. Намалява и бутилираната вода. От организацията призовават големите хранителни вериги и всеки, който има възможност, да предостави хляб и готови храни - най-вече консерви, трайни продукти и пакетирани хранителни стоки.
Освен от храна и вода, бедстващите се нуждаят и от санитарни материали - основно памперси за бебетата и средства за лична хигиена. Също така хората могат да помогнат и с дрехи и одеяла.
В сградата на Центъра за обществена подкрепа - Казанлък, на адрес: гр. Казанлък, ул. „Войнишка” 25 /бившата Община 2/ до 22 август ще се събират: почистващи и дезинфекционни препарати; почистващи материали – кофи, метли, лопати; минерална вода; спално бельо, хавлии, одеяла, дрехи и пакетирана храна.

От сдружение „Бъдеще за деца с увреждания“ призовават жителите на община Казанлък да се включат в кампанията.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов