Избрани Новини

Звездата на сръбската музика Шабан Шаулич пристига в Слънчев бряг

Туризъм

07-08-2014, 10:18

Снимка:

интернет

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Сръбската легенда ще пее на 14 август

Мегазвездата на сръбската музика Шабан Шаулич ще пее в Слънчев бряг. Събитието ще се състои на 14 август в едно от култовите заведения в курорта, научи burgasutre.bg. Това ще е първо представление на Шаулич в най-големия туристически комплекс на Балканите.
Очаква се двучасовото музикално събитие да счупи рекорда по посещаемост досега на други изпълнители в "Слънчев бряг".
Преди 1 година сръбската звезда пя на живо в центъра на Смолян. От години Шаулич е влюбен в Родопите, където има много добри приятели.  В едно от интервютата си преди години той призна, че планината го вдъхновява и има създадени редица хитове в последните години именно в Родопите.
Шабан Шаулич е сръбски певец и композитор. Роден е на 6 май 1951 г. в град Шабац, Югославия. Много популярен в родината си, той е на сцената от 70-те години. Определят го като "Цар на народната музика".
Първият албум на Шабан Шаулич излиза през 1969 г. и носи името „Дайте ми утехa“ („Дајте ми утјеху“). В следващите години Шаулич създава хитове като „Увенуче нарцис бели“ („Увенуће нарцис бели“), „Два галеба бела“ („Два галеба бела“), „Доджи да остаримо зайедно“ („Дођи да остаримо заједно“), „Веруйем у любав“ („Верујем у љубав“), „Хайде мала да правимо лом“ („Хајде мала да правимо лом“), „Я нисам анджео“ („Ја нисам анђео“).

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов