Избрани Новини

Най-гадните неща, които жена може да направи на мъж

Тя ви заряза с разбито сърце и празен портфейл

Не, тя не е проститутка, тя е от един особен вид жени, които удрят мъжете в най-слабото им място – сърцето и след това бягат ли бягат към поредната си жертва.

Но тя казваше "обичам те" , но тя се запозна с мама, но тя искаше да си вземете куче. Е, искаше, ама вече не иска. Как се стигна до тук ли? Лесно, били сте прекалено наивен. Или тя е била прекалено хитра. Следващият път бъдете много внимателен. Колкото и да ви казват, че мълнията не удря на едно и също място два пъти – лъжат. Удря и то здраво. Преди да направите тази грешка отново, вижте най-бруталните неща, които една жена може да направи на мъж и се учете. Това може да се случи и на вас.

Постоянно повтаря колко ви е малък

Това говори само за едно, жената разбира от размери. Нито една жена, която иска да изгради сериозна връзка не прави забележка на мъжа, за нещо, което не може да промени. Ама размерът имал значение и интелектът има, пък малко го възхваляват. Един мъж може да задоволи една жена по много начина, едни получават оргазъм в мола, други в спалнята, трети в кухнята. Най-важното нещо за една връзка е да има хармония и пълна отдаденост. Спрете да слушате търсачката на 20-сантиметрова любов и я зарежете.

Предпочита приятелките си пред вас

"Ще изляза навън с момичетата!", "Ще отида по магазините с Марина!" – А кога ще имаш време за мен? Много връзки се разпадат именно, защото един от партньорите не отделя достатъчно от свободното си време за половинката си. Прекратете това. Поставете въпроса – не искаш ли да бъдеш с мен вече? Стига са ви третирали като домашен любимец, който трябва да си стои вкъщи и не може да бъде изкарван без каишка.

Не спира да мрънка

Няма нищо по-неприятно от мрънкаща жена. Не позволявайте подобно нещо да влиза в дома ви. Една жена винаги трябва да знае кога, как и какво да каже. Всичко останало си е чиста форма на мрънкане. "Ама аз такова, ама ти онакова" - стига вече! Затворете устата на мрънкалото, като покажете ясно, че вие сте главата на връзка и няма да допуснете постоянно да ви се натяква, че трябва да изхвърлите боклука или да си смените чорапите.

Върти опашка около познати и непознати

Историята на въртиопашката е позната от поколения. Повтаря колко ви обича, как сте нейното "мече,пате,зайче,тигърче", но я заварвате да се натиска с келнера. Подобен шок няма нужда от много обяснения. Както и от много увещания, че това не е жената за вас. Да, вие може да се оригвате след вечеря и да гледате мачове до 3 посред нощ, но флирт с други мъже е непростимо. Изгонете зайчето и си намерете нещо по домашно, например коте.

Гледа на вас като на кредитна карта

Едно е да купуваш на половинката си неща, които пожелае, друго е тя да не спира да желае. Замразете отношенията тип баща-дъщеря и проведете разговор с калпазанката. Ако вижда само като основен спонсор, по-добре да търси такъв другаде. Всеки мъж се нуждае от сигурност, от спокойствие и разбиране. Вие намирате ли това? Ако не, тогава купете един прощален подарък и се разделете с това ненаситно дете. Няма смисъл от подобна връзка.

Източник: beu.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов