Избрани Новини

Създадоха нова структура на Предприемачи ГЕРБ - Плевен

225 души са предприемачите, които са членове на партия ГЕРБ на територията на Плевенска област

Предприемачи, членове на ГЕРБ от област Плевен се събраха на съвещание в зала „Гена Димитрова”, за да изберат свое ръководство. Председателстващ събранието бе областният координатор на ГЕРБ-Плевен Владислав Николов.

Представители на 5 общини от Плевенска област направиха своите номинации за ръководство на структурата на Предприемачите в ГЕРБ – Плевен. Областният координатор Владислав Николов обясни регламента и уточни, че ръководният орган на структурата се състои от петима души – председател, секретар и трима членове.

Първата номинация направи Николов, който издигна кандидатурата на Румен Христов за областен ръководител на Предприемачи ГЕРБ. От общинското ръководство на партията в Левски бе издигната кандидатурата на Детелин Николов – кмет на село Обнова. Предложението от Червен Бряг бе за Анатоли Цеков. Ръководството на ГЕРБ в община Пордим пък направи номинация за секретар на структурата на предприемачите в ГЕРБ. Това е Борислав Александров, а кандидатът на община Гулянци бе Силвана Янкова. Всеки един от номинираните представи лично своята биография и професионален опит. След номинирането предстои утвърждаване на ръководството от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

225 души са предприемачите, които са членове на партия ГЕРБ на територията на Плевенска област.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов