Избрани Новини

Джъстин Бийбър качи в Инстаграм снимка на плачещия Орландо

Продължава сагата между двете звезди, започнала заради модела Миранда Кер

Продължава сагата между канадския певец Джъстин Бийбър и американския актьор Орландо Блум, която се завъртя в последните дни около триъгълника с модела Миранда Кер.

Младокът Бийбър е качил в Инстаграм снимка на плачещия американски актьор Орландо Блум, съобщи БТА, цитирайки TMZ.

Това е стана днес, след като се разчу за боя между двамата в ресторант на Ибиса. Само за няколко часа фотографията е събрала почти 500 000 лайка.

Непосредствено след сбиването Бийбър е качил в Инстаграм провокативни снимки на модела Миранда Кер, заради която е избухнал скандалът между двете звезди. Няколко минути по-късно обаче той е махнал снимките на Кер и вместо тях е качил фотография на уж плачещия Орландо Блум.

Реакцията на звездата от "Карибски пирати" и "Властелинът на пръстените" засега не е известна.

Актьорът Орландо Блум и канадският певец Джъстин Бийбър се сбиха по време на вечеря в ресторанта "Киприани" на испанския остров Ибиса. Компаниите на Бийбър и Блум, които много-много не се разбират помежду си, са вечеряли на различни маси. Сред другите звезди в заведението са били Пъф Деди и Парис Хилтън.

Според очевидци, певецът се е изказал грубо по адрес на бившата съпруга на актьора, на топ модела Миранда Кер. Бийбър тихо казал на Блум: "Беше добра" - намеквайки за интимната
връзка, която е имал с Кер. След тези думи актьорът се нахвърлил на поп певеца.

Скандалът е заснет на видео и е качен във Фейсбук от един от присъствалите в заведението. Изданието Page Six твърди, че хората в ресторанта се зарадвали, когато Блум ударил Бийбър.

Отношенията между двете звезди се влошиха през 2012 година, когато Бийбър беше забелязан на модно дефиле на "Викториас сикрет" да ухажва Кер. Твърди се, че музикантът е бил една от причините за разтрогването на брака на Блум и Кер през 2013 година. След развода Блум бе забелязан да прекарва времето си със Селена Гомес, бившата приятелка на Джъстин Бийбър.

През май 2014 година двама други мъже, австралийски милиардери, също се сбиха заради Миранда Кер.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)