Избрани Новини

Членове на ГЕРБ на среща с баница и пожелания за разгромна победа

Областният координатор Даниела Савеклиева благодари на всички за куража и силата

Емоционална среща с председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание имаха представители на структурите на ГЕРБ от общините Белица и Якоруда, които бяха на посещение в парламента по покана на народния представител от Благоевградска област Даниела Савеклиева. Те му подариха футболна топка и домашно приготвена баница и си пожелаха разгромна победа на предстоящите извънредни парламентарни избори.

Представители на структурите на ГЕРБ проведоха работна среща със заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Едногодишното управление на БСП, ДПС и Атака ни доведе до катастрофа, оставят страната във финансов колапс. Не се актуализира бюджетът, банковата система е в криза, БНБ се нуждае от смяна на Управителния съвет”, заяви Цветан Цветанов. По време на разговора с Цветанов, както и с народните представители от ГЕРБ Даниела Савеклиева, Георги Андонов, Любен Татарски и Цвета Караянчева хората от двете общини със смесено население поставиха споделиха най-тежките си проблеми. Коментирани бяха политическите уволнения от ДПС в тези райони и грубият натиск, на който са подлагани членовете и симпатизантите на ГЕРБ по време на това управление. Местните кметове от ДПС използват социалните програми и средствата по еврофондовете, осигурени по време на кабинета „Борисов” за облагодетелстване и за уреждане с работа на свои близки хора, подчертаха участниците в срещата.

„Целта на ГЕРБ е на предстоящите парламентарни избори да бъде постигната убедителна победа, за да можем да правим такива политики, че страната да се стабилизира, да се върне доверието на европейските ни партньори, а хората във вашите региони да живеят без страх”, коментира Цветан Цветанов.

Областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева благодари на всички за куража и силата, които имат. „Вие сте бойци, устояхте на жестокия натиск, на който бяхте подложени и продължавате да отстоявате човешките ценности. Заедно ще успеем”, заяви Савеклиева.

Зам. -председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов получи от групата от Белица специален подарък в знак на благодарност в знак на благодарност, че винаги е до тях и се отзовава с готовност на всичките им проблеми. „Подаръкът ни е символичен - детска тъкана люлка със здрави връзки, типична за нашия край, която се носи на гърба. Имате нужда от здрави връзки, защото товарът, който носите е тежък. Белият месал, който българката е тъкала с много любов е символ на нашата подкрепа към вас и любовта, с която всички трябва да работим за България, а дискът с филм за Белица ви подаряваме, за да черпите от нашия дух, от силата на Родопите”, каза Ваня Разсолкова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов