Избрани Новини

Адел спечели дело за нарушаване на личния живот на сина си

Фотографска агенция плаща огромна сума заради снимки на Анджело, направени без разрешение

Британската певица Адел спечели дело, възлизащо на 5-цифрена сума, за нарушаване на личния живот на сина й Анджело, след като папараци го заснеха в семейна обстановка без нейно разрешение, съобщава Асошиейтед прес.

Адвокатката на носителката на "Грами" Джени Афия заяви, че нейната клиентка в никакъв случай не желаела синът й да стане "публична собственост" и поради тази причина завела делото.

Буди дълбоко съжаление фактът, че някои от най-важните моменти в живота на Анджело, като първото му семейно излизане или първата му разходка на игралната площадка, бяха фотографирани и разпространени из целия свят, въпреки изричното нежелание на неговото семейство", заяви адвокатката. Според нея Адел охотно възприема публичния си образ, но няма да позволи в никакъв случай да бъде нарушавано нейното и на семейството й лично пространство.

Сумата, получена от обезщетението на фотографската агенция "Корбис имиджис,", ще бъде внесена в попечителски фонд на името на Анджело, който ще навърши две годинки през месец октомври. Агенцията се съгласи също да не използва повторно снимките, заради които загуби делото.
 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов