Избрани Новини

Кратък наръчник какво НЕ бива да си позволявате с партньора... в Лондон

Никакъв секс на мотор!

Властите са решили, че трябва да има ред в Лондон, след като ветераните са се прибрали и са открили твърде много изоставени мотоциклети по улиците на града. Моторът бързо станал афродизиак за английските девойки, а ездачите решили да тестват и едно друго занимание на него, което днес присъства в законите на острова. Има две причини за забраната: опасно е, но и много трудно!

Сексът на стълбите пред църквата е забранен, когато е тъмно!

Тук е оставена една вратичка за тези, които искат да се полюбуват на половинките си през светлата част на деня. Дори и да не сте особено набожни, вероятно ще има какво да разказвате на внуците един ден.

Аналният секс е табу!

В период от 300 години, английските власти наказвали похотливите англичани с влечения към задната врата със смърт между 1533 - 1861 година. До ден днешен много малко от двойките практикуват подобен секс, а дори и да го правят, не се хвалят с постиженията си открито.

Леглото остава в спалнята!

Единственото обяснение за наличието на такъв закон е, че младите хора са решили да тестват всяка локация за повишаването на поколението. Ако съседът забележи, че изнасяш леглото или матрака, той е длъжен да се обади на полицията, за да е сигурно, че няма да правиш лудории на тавана!/Lifestyle.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов