Избрани Новини

ГЕРБ-Бургас осигури свободна Wi Fi зона в Борисовата градинка

Това е първата, но предстои да има още много в града

Зона със свободен интернет достъп бе открита днес в Борисовата градинка в Бургас. Тя е осигурена от ГЕРБ-Бургас и обхваща територията на целия парк в комплекс „Възраждане”. 

 В зоната за отдих, която е предпочитано място за разходки на много жители на морския град, както и на млади семейства с деца, са монтирани два рутера, осигуряващи отличен интернет сигнал. Таксите за безплатния интернет всеки месец ще бъдат осигурени от партията. На откриването днес присъстваха народният представител Ивелина Василева и членове от клуб „България за младите”.

„Избрахме неслучайно този район, защото тук винаги е пълно с млади хора, особено предвид изградената от община Бургас площадка за игри и спорт. Като една модерна европейска партия искаме да насърчим използването на новите технологии, които на практика ни позволяват да живеем в динамичен свят без гарници. Това е първата от зоните за безплатен интернет достъп, които планираме да бъдат обособени не само в Бургас, но и на други места в областта. По този начин хората могат да бъдат винаги информирани, дори когато са извън дома или работното си място”, коментират от ГЕРБ.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов