Избрани Новини

Наказание сбъдва мечтата на Мишо

Вратарят ще играе днес за Ботев срещу Локо (Сф)

Вратарят Михаил Иванов ще получи шанс да дебютира като титуляр на вратата на Ботев (Пловдив) в двубоя тази вечер, съобщава „Меридиан мач”.

Зетят на Стойко Сакалиев избяга от Левски, защото считаше, че не получава достатъчно шансове за изява и не се примири с ролята на трети вратар. Той беше привлечен на „Герена" в началото на 2013 година за 120 000 лева от Ботев (Враца), но така и не можа да се утвърди дори като втори вратар и рядко попадаше в групата.

След като Любослав Пенев бе назначен за треньор на Ботев, той проведе разговори с Иванов и той разтрогна със „сините" за неполучени заплати. На него му бе обещано, че ще е титуляр и ръководството на „жълто-черните" се постара доста, за да се освободи от Адам Стаховяк.

Полякът обаче остана и засега продължава да №1 за вратата. Той обаче е наказан за първата среща от сезона заради инцидентите на финала за Купата на България.

Санкция от този мач вади за днешния сблъсък с Локо (Сф) и бразилеца Вандер Виейра. Извън плановете на Вили Вуцов продължава да е и Феребори Доре.

От ръководството на „канарчетата" твърдят, че нападателят има ангажименти към национални тим на Конго.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов