Избрани Новини

Глория разпродава имоти в Русе?

Кризата във фолка вече се отразява сериозно дори на звездите в бранша и след Ивана, за пари закъса и другата прима – Глория.

Роднини на чалга дивата от Русе са шокирани, че тя е опряла до наследствените си земи край родното Две могили, за да свързва двата края. Певицата наскоро обявила всичките си имоти в региона за продажба и то на доста ниски цени.

"Закъсала е за пари и няма избор. Явно е вярно, че няма никакви участия и приходи, а като е свикнала на висок стандарт, не може да живее с 500 лв. на месец. Или трябва да се отърве от луксозната си къща в София, или да разпродава тук”, обясняват близки до звездата.

Глория не признавала да има финансови проблеми, а обяснявала, че земите са бреме за нея и тъй като не иска да им плаща данъците, било по-добре да ги продаде, пише hotnews.bg. Бърз поглед в програмите на чалга клубовете из страна обаче сочи, че тя не е имала участие от два месеца насам, а и за лятото не се очертават такива. Чалга звездата може да се надява единствено да бъде част от турнето на "Пайнер”, за да съживи някак кариерата си.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов