Избрани Новини

Нелепо! Американски бунт срещу Спилбърг за убийство на динозавър?

Новините

12-07-2014, 12:52

Снимка:

©dailymail.co.uk

Автор:

Burgasutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Откриха най-големият динозавър в Аржентина

Сценаристът, продуцент и един от най-успешните американски кинорежисьори Стивън Спилбърг си навлече гнева на природолюбители, след като в интернет се появи фотография, направена преди повече от 20 години по времето на снимките на култовия му филм "Джурасик парк", съобщи в."Дейли мейл".

Изображението на Спилбърг, който с доволен вид седи край тялото на "мъртъв" трицератопс, накара защитниците на правата на животните да го заподозрат в убийството на нещастното влечуго, допълва dariknews.bg

Снимката от 1993 година се е появила на 6 юли във Фейсбук, на страницата на известния американски сатирик Джей Бранскомб.

"Тази позорна снимка изобразява ловец, който е застанал до убит от него в резерват трицератопс. Споделете тази фотография, за да разбере светът и този презрян човек да се засрами" - е шеговитият надпис под снимката.

Читателите на Бранскомб обаче не са разбрали шегата, приемайки историята за чиста монета и са започнали да се организират в защита на динозаврите. Потребителите на Фейсбук са оставили под фотографията много злобни коментари по адрес на "убиеца".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов