Избрани Новини

Билкар лекува с метеорит от космоса

Чудото дошло от изчезналата планета „Зелен Уракъл”

Ямболският билкар Митко Димитров лекува болни с уникален метеорит, долетял от Космоса. Пред дома му винаги има опашки. Пациентите на билкаря твърдят, че космическият камък е панацея за всяка болежка. Вече 40 години билкарят помага на хиляди хора. При него идват болни с отчайващи диагнози, отписани от медицината, като меланоми, цирози на черния дроб, инсулти, инфаркти и злокачествени заболявания. Митко Димитров твърди, че вълшебният космически камък лекува на 100% рак.
Смята се, че лековитият метеорит е дошъл от изчезналата планета “Зелен Уракъл“ . Ямболският лечител има общо 4 метеорита от 4 различни планети. Най-ценният от тях космически камък тежи 12,3 кг и е от от хондритов тип. „Той не е от нашата галактика, затова е толкова ценен. Друг като него няма на земята”, казва Митко. Възрастта на метеорита е над 9000 години, са установили специалисти от бургаския университет “Проф. д-р Асен Златаров”, за което издават на Митко официален сертификат.
Метеоритът от „Зелен Уракъл“ няма аналог в света. От всички камъни с доказан неземен произход, единствено той притежава способността да лекува. Космическият къс излъчва необичайна лечебна топлина, която се усеща, щом човек го доближи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов