Избрани Новини

Алисия утешава бившата на Благой Георгиев

Певицата е неотлъчно до Христина след поредната раздяла

Алисия доказа като истинска приятелка. Тя е неотлъчно до Христина Витанова след поредната й раздяла с Благой Георгиев. Певицата прави всичко възможно да утеши най-близката си дружка, която отново е сама.

Половинката на Николай Михайлов се вижда с бившата гимнастичка почти всеки ден. Единствено пред нея Христина изплаква цялата си мъка от повторното предателство на бащата на децата й. Алисия е наясно с абсолютно всичко, което се случва в личния живот на Витанова, пише "България днес".

Заради приятелката си певицата е съкратила и престоя си на морето заедно с Николай Михайлов. Тя се върнала в София по-рано от предвиденото, след като разбрала за случилото се. От тогава фолкдивата почти не се отделя от излъганата Хриси.

Алисия не за първи път застава до гимнастичката в труден момент. През 2010 година тя бе плътно до гимнастичката, която бе зарязана от Благо заради Лияна. Тогава Христина беше бременна с дъщеричката им с Джизъса Йоана. Певицата нееднократно призова халфа да се опомни и дори влезе в спор с Лияна през медиите. Веднага след като прости на футболиста, Христина покани приятелката си да му пее за рождения ден.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов