Избрани Новини

Сбъдват се пророчествата на Ванга за Русия

Тя има гадание и за Владимир Путин

Знаменитата пророчица баба Ванга отново е хит в страната на братушките. Книгата „Ванга: Предсказания и пророчества”, том 4, изчезва за минути от рафтовете на руските книжарници. Причината била в знаменията, които нашият феномен направил години преди смъртта си, през последните месеци те се сбъдвали едно подир друго, пише в. „Уикенд”.

Първото предсказание на пророчицата било посветено на Крим и гласяло: „полуостровът ще се откъсне от единия бряг, за да се присъедини към друг”. И докато навремето хиляди руснаци се питали как ще стане това, днес повечето от тях вече знаели верния отговор.

„Тогава някои побързаха да обвинят Ванга в шарлатанство, а издателите на поредицата – в печалбарство. Никой не вярваше, че може да има разместване на географската карта, което ще продължи с присъединяването на много нови територии с кръв и жертви. Жителите на Русия мислеха, че войната е отживелица и Втората световна е просто един отминал кошмар.

В книгата Ванга споменава за танковете, които отново ще влязат в битка, но не уточнява датата.

Принципно няма гадател, който да познава точната дата на едно или друго събитие, защото енергията на хората, на населението на една страна, може да променя бъдещето й и това е една много фина материя.

Ако се вярва на книгата, Ванга има предсказание и за Владимир Путин, което гласи: „Слава на Русия, слава на Владимир. Много жертви ще принесе, но ще съхрани Русия и православието. А то ще му помогне да стане властелин на света”/razkritia.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)