Избрани Новини

Най-безсмислените мобилни приложения

Вижте как авторите на безумни джаджи за телефоните ни се опитват да спечелят милиони

Потребителската полза от мобилно приложение за навигация, например, е очевидна. Има обаче доста програми за смартфони, чийто смисъл е трудно да се открие, според Wirtschafts Woche. Вижте най-шантавите приложения, които обаче се радват на голяма популярност:

iBеer

 Приложението iBеer е абсолютно безполезно, то е само за забавление. Само трябва да наклоните смартфона си и изглежда така, сякаш пиете бира, заедно с всички шумове, които се произвеждат по време на пиенето.

iSteam

Това приложение замъглява екрана на смартфона ви. Тогава можете да рисувате с пръст по него, както правите по огледалото в банята. При рисуване приложението издава скърцащи звуци, точно както при истинско стъкло.

Коледен венец

Това приложение ще донесе на потребителя коледно настроение. В началото на декември се появяват четири неизползвани свещи и всяка следваща неделя се запалва по още една.  След Коледа свещите изгасват до следващата година. Цветовете на свещите, както и фонът им, могат да бъдат променени по желание на потребителя. За фон можете да сложите ваша собствена снимка. Може и да бъде споделено с приятели във Фейсбук. Свещите пък се мърдат в зависимост от ъгъла, под който е застанал смартфонът ви.

AirCoaster

Това приложение предлага реалистична визия, чрез която да усетите тръпката от возене в увеселителното влакче  докато си седите на дивана в хола. Нима може да се усети тръпката от ролъркостър с гледане в триинчов екран? На дивана в хола?

Въздушен балон

Това приложение кара смартфонът ви да пуска въздух от себе си! С него можете дори да духнете свещ. Впечатляващо, нали? Приложението би било свръхполезно за хора, които не могат да духнат свещта по никой от традиционните начини.

Hello Cow

Тази апликация е съвсем проста и... безсмислена. Всичко на всичко Hello Cow е една снимка на крава, която казва "Му”, когато я докоснеш. Човек би предположил, че тази "революционна” апликация е безплатна... и би сбъркал. Приложението струва 1 долар.

Run Pee

Това приложение ви информира кога е най-подходящото време да отидете на тоалетна, когато сте на кино. Представете си, че изведнъж, в най-интригуващия момент от филма, ви се наложи да се освободите от литрите вода, които сте изпили преди началото на прожекцията. Run Pee ще ви подскаже точно в кой момент е добре да се изстреляте към тоалетните, като ще ви преразкаже епизода от филма, който сте пропуснали.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов