Избрани Новини

Бъдеща звезда на X Factor от Добрич топи килограми на фитнес

Muscle club втали Ивайло Костадинов, дни преди кастинга

Вече повече от месец добричкият певец Ивайло Костадинов посещава редовно фитнес зала "Muscle club" в Добрич. Той си е поставил за цел да свали поне 10 кг от теглото си за да изглежда още по привлекателен в очите на журито от X Factor. Мори го и строгата диета, която спазва всеки ден до съдбоносния за него 5 юли. Това не му е първо участие на кастинг и излизане пред публика. Наскоро Ивайло бе класиран на първо място при избор на музикална компания. Неговата голяма цел е да се класира на X Factor.

Екипът на шоуто ще посрещне музикалните таланти на морската столица и района, а на място кандидатите очакват невероятните водещи Алекс Раева и Мария Игнатова,  музикалният продуцент Дони и целият X Factor екип.

Всички те ще търсят новите музикални звезди на България.

Ивайло е подготвил песента на Васил Найденов – „По първи петли”, като и тази на Георги Станчев – „Ужасно закъсня”. Като резервен вариант пази „Черно и бяло” на Георги Христов, научи под секрет Добрич Утре.

Кои ще бъдат новите звезди? Дали и през този сезон Варна ще слуша отново рап или пък ни очакват нови сензации – отговорите ще разберем съвсем скоро – на 5-ти и 6-ти юли.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов