Избрани Новини

7 вечери, 7 постановки и 77 актьори на Театралните празници в Разлог

7 вечери с препълнен салон на читалището, 7 театрални постановки и 77 театрални звезди, качили се на сцената на Театралните празници

Това са „Звездите на театъра 2014”, които покориха сърцата на публиката. Сред най-обичаните и бурно аплодирани актьори, играли през тази година на сцената в красивия курорт са Асен Блатечки, Камен Донев, Владимир Пенев, Георги Мамалев, Нона Йотова, Марта Вачкова, Ернестина Шинова,  Яна Маринова, Александра Сърчаджиева, Калин Врачански, Александър Кадиев и други, информират от пресцентъра на община Разлог.

Асен Блатечки се качи на сцената в Разлог два пъти в две различни представления – „Смях в залата” и „Възвишение”. Нона Йотова също ще се качи за втори път на сцената  днес, когото се „Волпоне”.  Публиката бурно я аплодира за свежата и игра в „На другата сутрин”.

„Волпоне” се играе тази вечер от 20:00 часа. Това е и последния спектакъл от афиша на Театралните празници „Звездите на театъра в Разлог”. „Волпоне или Лисицата” на Бен Джонсън е една от най-големите и известни сатирични комедии в световната драматургия.  Великолепната комедия е представена за първи път през 1606 г. Но и досега историята за венецианския богаташ Волпоне, който се преструва, че е на прага на смъртта, за да привлече и измами многобройните претенденти за наследството му, като се надсмее жестоко над тяхната алчност, продажност и глупост, предизвиква горчив смях и размисъл. нравите – хитроумният Моска и фриволният и неуправляем характер на златото.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов