Избрани Новини

В този парламент не може да има консенсус по законодателни инициативи в интерес на обществото

В този парламент не може да има консенсус по каквито и да е законодателни инициативи в интерес на обществото. Ярък пример е приетият и обнародван вече Закон за МВР, който позволява чисто политически назначения и орязва правомощията на президента. Това заяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов на среща с младежи от съсловната организация на партията в Благоевград. Групата на МГЕРБ-Благоевград бе на посещение в Народното събрание по покана на депутата Даниела Савеклиева.

Младите членове на партията след като проследиха работата на парламента дискутираха с Цветан Цветанов и народните представители от Благоевград актуалната политическа ситуация в страната и извънредните парламентарни избори. Според зам.-председателя на ПП ГЕРБ е важно на предстоящите избори да се повиши избирателната активност и младите хора да бъдат активни в този процес. Цветанов подчерта, че за ГЕРБ гласуват високообразованите граждани, младите и хората на средна възраст, като подкрепата за партията не е локализирана, а е разпределена в цялата страна. „Трябва да победим на тези избори убедително, за да управляваме самостоятелно“, каза още Цветан Цветанов. Той заяви, че никога няма да подкрепи коалиция с ДПС.

Даниела Савеклиева подчерта, че висока избирателна активност е единствената предпоставка за неутрализиране на купения и контролиран вот, затова е важно на предстоящите избори структурите да са активни и да се привличат нови членове. Тя ги запозна с инициативата „Отговорно за ГЕРБ” на народния представител от Перник Ирена, която дава възможност на хората да станат редови членове на ГЕРБ, но и да се включват активно в дейностите на партията.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)