Избрани Новини

Голям пожар в 5-звездния "Планета" в Слънчев бряг

Крими

25-06-2014, 17:10

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Екипи на пожарната и от Стара Загора отиват на помощ в Добрич

Горящата сграда е собственост на Красимир Антонов

Пожар избухна в хотел „Планета”, който се  намира в сърцето на курортен комплекс  Слънчев бряг. На място има линейки и пожарни, като според очевидци пламъците излизат от стая на четвъртия етаж на петзвездния хотел. Персоналът и част от туристите са навън. В момента огнеборците гасят огъня. Все още не се знае какво е причинило пламъците.

Пламъци и дим се виждат да излизат от прозорците на четвъртия етаж, но наоколо няма паника. Огънят тръгнал около 16:25 часа. Сградата е собственост на бизнесмена Красимир Антонов.
Три пожарни, три линейки и полицейски екипи са на мястото. Огнеборците влизат в хотела по аварийни стълби. Всичко наоколо е задимено, казаха очевидци. "В момента се извършва повторен оглед и се следи да няма останали хора в близост до огнището на пожара. Няма пострадали хора. Със съдействието на управата на хотела са евакуирани част от туристите, а огънят в стаята е потушен. Към момента няма данни за пострадали хора", съобщиха от полицията.

Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция” – Несебър.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)