Избрани Новини

Адвокат от Разлог преби до неузнаваемост съпругата си заради ревност

43-годишният адвокат от Разлог Пламен Щерянов преби до неузнаваемост съпругата си Мария. Инцидентът стана вчера сутринта около 7:00 часа в семейното им жилище, побоят бил предшестван от бурна разправия между съпрузите, избухнала още на разсъмване. Тон на скандала между двамата дал съпругът Пламен, който нееднократно с повод и без повод се карал със съпругата си, твърдят близки до семейство Щерянови. Те разкриват още, че напоследък разправиите в дома им станали обичайна практика и не минавал ден, в който двамата да не се скарат, пише в. "Вяра".

Пламен ревнувал изключително много съпругата си и все се страхувал, че тя може да го изостави заради друг. Параноята не му давала мира от години, но напоследък станал болезнено ревнив, разкриха още близките им. Именно ревността му станала повод за скандала между двамата вчера, Пламен се заял с Мария, докато тя се приготвяла за работа. Този път съпругата не издържала на системния психически тормоз и отвърнала на мъжа си, повишавайки му тон. Побеснял от гняв, той се нахвърлил върху нея, от ударите му жената се свлякла на земята, а той продължил да я рита, докато тя изпаднала в безсъзнание. Едва при вида на безжизненото й тяло Пламен си дал сметка за станалото и със семейния им автомобил я транспортирал до ЦСМП-Разлог. Лекарите веднага започнали прегледи, направен е дори и скенер за установяване състоянието на пострадалата жена, уточниха от МБАЛ в Разлог. Шефът на лечебното заведение д-р Божидар Велев каза, че нанесеният побой над 40-годишната жена е направо ужасяващ. „Виждал съм много неща по време на работата ми като лекар, но да пребиеш по този начин живо човешко същество, още повече съпругата си, това вече е направо недопустимо. Когато жената бе доведена при нас, за да й окажем първа помощ, състоянието й бе направо трагично, цялата бе посинена от ударите, едвам реагираше”, допълни д-р Велев.

Състоянието на жената и към момента остава тежко, тя е под 24-часово наблюдение от медиците в болницата. РУП-Разлог разследва причините за побоя, адвокатът побойник е арестуван от органите на реда.

Пламен Щерянов е бивш съдия и в момента работи като юрист, както и неговата съпруга Мария.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов