Избрани Новини

Д-р Карастоянов:Нямахме време да се обърнем към полицията

Нека стане ясно на всички зрители, че имаме право да спасяваме близките си без да викаме полиция, законът го позволява, християнството го налага, каза адвокат Марковски, който бе в студиото на bTV заедно с д-р Владимир Карастоянов, баща на обвинения в убийството на Николай Радев - Отвертката д-р Николай Карастоянов от Дупница.

Карастоянов бе видимо подготвен за гостуването си и непрекъснато прекъсваше адвокат и водещи.

Потресен съм от случилото се с Отвертката, ние сме хуманитарни хора, каза д-р Карастоянов.

На въпрос защо Владимира не се е обадила в полицията, а е звъняла на близките си, защо Николай Карастоянов не се е обадил в РУП-Дупница, докторът отговори: Няма време да се обърнем към полицията. Бяхме повикани на пожар. Това са много инциденти с Владимира и Николай Радев. Те протичат по един и същи начин - обидни думи към Владимира, хваща я за косата, заплашва я с изнасилване.

Тя се е обадила на баща си, той отиде сам в заведението. Мислел е, че ще вземе Владимира и всичко ще приключи, но Отвертката го почва веднага, с физическите си качества, ако удари синът ми в корема,  ще го убие, предстоеше му операция от херния. Затова той се обади на нас. Ние с брат му Иван вечеряхме. Пристигнахме там, спираме и чуваме крясъците на Радев: Ще ви утрепя, аз съм решил вашия въпрос, а ти загиваш с един удар.

Карастоянов-старши бе категоричен, че никой от семейството му не е носил метален прът или друго оръжие, когато са дошли в кафенето да спасяват Владимира.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов