Избрани Новини

Коко Динев: Оставам, къде да ходя

Спорт

10-06-2014, 07:09

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Е как така ще дойдат някакви хора и ще забранят на играчи и треньори да работят?

Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев обяви, че остава в клуба, въпреки заканата на феновете да не допуснат футболисти и треньори на първото занимание за годината. Динев говори пред "7 дни спорт" малко след пресконференцията на част от запалянковците. Той обяви кой ще е новия главен мениджър, кой ще ръководи школата и колко реално са дълговете на клуба.

- Г-н Динев, времето тече, имате още 71 часа, за да предадете акциите на феновете...

- Не смятам да коментирам случилото се на стадион “Локомотив”. Единствено ще попитам управителя как така някакви хора влизат там и започват пресконференция. Тези, които ще издържат клуба и ми искат акциите, поне това да си бяха платили - мястото, на което проведоха пресконференцията си. Но както и да е, не обръщам внимание. Смятам, че Локомотив има достатъчно много привърженици, които искат клуба да е в “А” група силен и побеждаващ. Затова каня само и единствено тях на първата тренировка на отбора на 16 юни!

- Т.е. имаме новина! Вие оставате в Локомотив?

- Къде да ходя?

- Христо Бонев сподели, че очаква от вас акциите на клуба?

- Мисля, че не са предадени коректно думите му. Наистина имах в неделя разговор с г-н Бонев. Казах му директно: “Ицо, ти си единственият читав човек, големият локомотивец, на който имам пълно доверие. Само и единствено на теб мога да прехвърля на момента акциите, при положение, че наистина има инвеститор, който се интересува от тях”. Г-н Бонев обаче каза, че за момента няма такъв.

- И да очакваме на 16 юни? Феновете се заканиха да не допуснат състезатели и треньори?

- Е как така ще дойдат някакви хора и ще забранят на играчи и треньори да работят? 

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА КОКО ДИНЕВ ТУК



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов