Избрани Новини

Коко Динев остава в Локо!

Спорт

06-06-2014, 09:46

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Благодетелят на черно-белите предприе изненадващ ход

Изненадващ ход предприе благодетелят на Локо (Пд) Коко Динев. Очакванията, че бизнесменът ще напусне отбора са на път да се опровергаят.

Вчера по обед той е привикал част от силните фигури в отбора в Сандански и близо четири часа са обсъждали ситуацията около клуба. В дневния ред на дискусията са попаднали теми като селекция, лагери, възможности за започване на шампионата. Коко Динев дори е представил схема за започване на новото първенство. В скоро време ще бъде представена нова силна фигура, която да смекчи отношението на феновете. Намерени са и пари за започване на първенството, пише в. „Меридиан мач“.

Коко е бил готов да си тръгне, но така и не се е появил желаещ да купи акциите му и това го е принудило да започне да мисли варианти как Локо да продължи да съществува. От БФС са дали срок от седем дни на "черно-белите", в който те трябва да обявят дали ще участват през новия сезон. Отборът на практика няма футболисти и ще трябва да бъдат привлечени нови. Коко планира лагерите да са в чужбина, както беше и през зимната пауза.

Още за спорта в България и по света четете в Sportonline.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов