Избрани Новини

36-годишен петричанин изпадна в кома, след като бе пребит от съсед

36-годишен мъж от Петрич изпаднал в кома, след като съседът му го пребил

Според информацията между Стефан Методиев, който е ромски произход и Борислав Кирилов-Пулето възникнал спор заради топката на племенника на Методиев, която паднала в съседния спор.

Сега той е на командно дишане и по спешност преместен от петричката болница в МБАЛ "Пирогов", съобщава struma.bg.

Сестрата на пострадалия Сашка Ристева се оплаква от отношението на лекарите, които през цялото време медиците давали информация на полицията, че Стефан е добре.

"Още след побоя брат ми Стефан изпадна в кома, но лекарите не му обръщаха внимание. Молихме ги три дена да го изпратят на лечение в София. Дишаше тежко. Лекарите обаче отказваха, не искаха да подготвят документите му да го преместим в София и даваха невярна информация на полицията, казваха, че Стефан се подобрява, че скоро ще го изпишат. Може би е така, защото се е намесил единият от биячите - Сергей Соколов, собственик на пункт за скрап. Сергей е богат и вероятно е разговарял с докторите какво да правят. Иначе не е възможно да казваш за човек, който е в кома и на кислороден апарат, че се подобрява, и то да казваш това на полицаите”, заяви Ристева.

По думите ѝ брат е пребит с вила на улицата, а после бил замъкнат в склада за крап.

"Около 25 минути го биха вътре с винкели и арматурно желязо. После извикаха техни роднини от стопанския двор с пушки. Чак тогава изнесоха брат ми Стефан, който беше смазан от бой”, каза още тя.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов