Избрани Новини

Година по-късно!Все още няма виновни за смъртта на момчето, убито от ток в училище

Тази пролет се навърши една година от смъртта на 10-годишния Ангел, който почина, покосен от ток в двора на училището си в хаджидимосвкото село Копривлен. Детето играело на топка с приятели, когато се хванало за училищната ограда, по която в този момент течал ток от скъсан кабел. Повече от година близките на детето търсят справедливост от съда, но така и не я получават. Виновни за смъртта все още няма, има само експертизи, информират от Нова телевизия.

10-годишният Ангел Капсъзов е покосен от токов удар в училищния двор, докато рита топка с приятели на 19 май 2013 г. Детето издъхва на път за болницата в ръцете на дядо си. Убито е от скъсан кабел, собственост на електроразпределително дружество. Кой е виновен за състоянието на кабела обаче не е ясно.

Кой е виновен за инцидента и кой е трябвало да обезопаси района около училището, за да се избегне тази трагедия - на тези въпроси роднините на малкия Ангел търсят отговори вече повече от година, до момента безрезултат.

От прокуратурата в Благоевград обясниха, че разследването по случая продължава. Вече има няколко изготвени експертизи. Повдигнатото обвинение, обаче си остава срещу неизвестен извършител.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов