Избрани Новини

Сензационно! Салма Хайек при Бербо

Холивудската красавица идва в Бояна при тарана на Монако

Салма Хайек и Ейдриън Броуди са новите звезди, които ще огреят над София. Актьорите пристигат за снимките на филма "Септември в Шираз" в Киноцентъра в Бояна. Както е известно срещу входа на Киноцентъра е къщата на Димитър Бербатов. Митко има навик да наблюдава, когато е в дома си, как вървят снимките на големите продукци, снимани при комшиите му. Както „София Утре” вече писа, докато снимаше в Бояна, мегазвездата Антонио Бандерас отиде за няколко часа и в къщата на Митко по покана на Бербатов.

В нашенската фабрика за мечти, управлявана от Дейвид Варод, вече се издигнати декори, които представят Иран от края на 70-те. По сюжет действието се развива малко след Иранската революция. Към екипа от продуценти на Ави Лернер се присъединява и холивудската звезда Джералд Бътлър. А режисьор е Уейн Блеър. 
В София идва и звездата от "Х-Мен: Последният сблъсък" Шохре Агдашлу. Дамата от ирански произход е номинирана за "Оскар" през 2004 г. за поддържаща партия в "Къщата от пясък и мъгла", притежава и "Еми" за ролята си в документалната драма на HBO "Домът на Садам".
В иранския екшън ще има и българско участие. Башар Рахал вече си пуска брада, защото вероятно ще бъде извикан на кастинг.
"Септември в Шираз" е екранизация по едноименната дебютна книга на иранската писателка Далия Софър, станала бестселър в Щатите. В хаоса след Иранската революция дилърът на скъпоценни камъни Исак Амин (Ейдриън Броуди) е арестуван и погрешно обвинен в шпионаж. Ужасено от изчезването му, семейството е принудено да съществува в нов свят на жестокост, в който всичко се срива. Докато Исак оцелява в затворническия терор, а жена му трескаво го търси, децата му осъзнават, че са принудени да тръгнат по изключително опасен път.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов