Избрани Новини

Жестоко!Пребиха с железни палки благоевградски бизнесмен зад ГУМ

Пребиха жестоко благоевградския бизнесмен Ангел Янудов в центъра на Благоевград

Инцидентът е станал вчера сутринта около 7.30 часа, когато Янудов излязъл от вкъщи и тръгнал към паркирания си автомобил на паркинга зад ГУМ в областния център. На метри преди паркинга Янудов е нападнат от две лица, които започнали да го налагат с железни сгъваеми палки.

Свидетел на екшъна е подал сигнал на тел.112, след което незабавно са се отзовали служители на 01 РУП-Благоевград и екип на ЦСМП към МБАЛ-Благоевград. Пострадалият обаче отказва медицинска помощ, но придружава органите на реда и дава показания в полицейския участък, пише struma.bg.

След подадените обяснения от Ангел Янудов полицията в Благоевград е вдигната под тревога. Около 12.00 часа състоянието на Янудов се влошило и той решава да посети отделението по хирургия към МБАЛ-Благоевград. Пострадалият е приет за обстоен преглед в Спешно приемно отделение към МБАЛ-Благоевград, където се установява, че Янудов е със счупен череп и хематом в главата, наранявания по тялото в областта на гърдите.

Янудов е транспортиран за „Пирогов“ с опасност за живота.

По непотвърдена информация двамата нападатели са заснети от охранителни камери на Златарско ателие, Заложна къща и частен дом. Двамата били облечени със спортни дрехи, анцузи и маратонки и носили шапки с козирка. Двамата най вероятно не са проучили добре мястото за нападение и допускат грешката да бъдат пред обектива на охранителните камери.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)