Избрани Новини

Деси Тенекеджиева: Ако си оперирам носа, ще заприличам на Алисия

Мелани ревнуваше Антонио Бандерас от мен, заяви актрисата

Деси Тенекеджиева даде интересно интервю в предаването "Жените говорят" по TV7. Тя коментира приключилия филмов фестивал в Кан. Те обсъдиха пластичните корекции на звездите и Деси бе категорична, че трябва да прибягват по-малко до тях. Истински спор предизвика личността на Никол Кидман.

"Спокойно мога да си оперирам три пъти чупения нос, но ще заприличам на Алисия. Не мисля, че това е необходимо. Смятам, че една актриса трябва да запази максимално естественото си излъчване, за да разказва истории с таланта и с визията си. Колкото си по-различен - толкова по-добре", каза Тенекеджиева.

Вдовицата на Стоян Камбарев се върна в спомените си 13 години назад, за да разкаже своите преживявания по време на посещението си в Кан. Тя разкри, че се е срещала с Никол Кидман и Антонио Бандерас. Актьорът, който бе пленен от българската публика, бил в компанията на съпругата си Мелани Грифит. Тенекеджиева разказа как Бандерас се е осмелил да я поздрави за ролята й в "Занаятът на оръжията", едва след като се откъснал от компанията на половинката си, отишла да се освежи в този момент.

"Явно Мелани го ревнува много. От личен опит мога да го кажа", категорична е Деси.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)