Избрани Новини

Тайна!Община Благоевград със специални изненади за Деня на детето

И тази година Община Благоевград е подготвила пъстра програма за Международния ден на детето

Официалното откриване е в 10:30 часа на площад „Георги Измирлиев“. За доброто настроение на малчуганите ще се погрижат танцови състави и клубове от Младежки дом, Обединен детски комплекс, Център по изкуствата, Народно читалище „Н. Вапцаров 1866” и  спортни клубове от града. Под шатрите на площада ще се настанят и  издателство „Куклена къща” и “Зайо - Байо”, които ще обявят специална томбола. Ще има още шатри за забавни игри и  състезания за  изработване на плъст.

Концертната програма ще стартира от 10:40 часа с Антония Бикова  и Студио за джаз и поп пеене „Дриймс“ с ръководител Магдалена Николова. След тях сцената ще подгреят Танцова формация „Астра“ с ръководител Галя Златкова, Клуб по спортни танци „Благоевград“ с ръководител Десислава Камчева, хип-хоп  формация „Екс крю“ с ръководител  Михаил Андреев. Музикалният спектакъл ще закрие Милена Ичева с хита „Mercy“.

Как ще завърши празничната програма и какви изненади е подготвила Община Благоевград за най-малките си жители, ще разберете само ако се включите в честванията на 1 юни. Мястото е пл. „Георги Измирлиев“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов