Избрани Новини

Голям панаир на дербито в Аксаково за влизане в "Б" група

Спорт

31-05-2014, 19:53

Снимка:

varna.utre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Футболист блъсна тъч-рефер, Бенковски (Бяла) се върна в про футбола

Невероятен екшън се разигра по време на дербито от североизточната "В" група в Аксаково. Гостите от Бенковски се нуждаеха от точка за да влязат в "Б" група. В 65-ата минута те поведоха с 1:0 след спорен гол с глава и се завърнаха в "Б" футболна група.

След удара вратаря на Черноморец отклони кълбото в крак на защитник и след това го затисна някъде около гол линията. Тъч-реферът Мирослав Симеонов сигнализира на главния съдия Радо Станев, че има гол и тръгна към центъра. В този момент централният защитник на Черноморец Калоян Иванов изтича към Симеонов, нахвърли се върху него и го блъсна, след което асистентът падна по гръб на тревата до тъч линията.

Още седем футболисти на Черноморец се нахвърлиха върху асистента, за да му искат обяснение, като един от тях - Пламен Иванов си съблече фланелката и я ритна демонстративно.

Главният рефер Радо Станев се опита да охлади страстите, но футбол не се игра около 3 минути. През това време биячът Калоян Иванов тръгна да се прибира гол до кръста в съблекалнята. Реферът обаче му даде знак да се върне на терена и му вдигна директен червен картон.

До края на срещата преднината на Бенковски се запази и отбора възстанови статута си на член на "Б" група.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов